674939193471431
 

dag- en nacht

verzorging

alle crèmes zijn 24u, ze kunnen zowel als dagcrème en als nachtcrème gebruikt worden. Wil u een stevigere nachtverzorging? Gebruik dan een serum onder de crème.

Hydro

Deze hydraterende producten sluiten perfect aan op de vochtarme, droge tot zeer droge huid, die nog geen anti-ageing nodig heeft. Een sterk vasthoudend algen extract bindt het natuurlijk vocht in de huid. 

thalasso vital treatment.jpg
thalasso hydro gel.jpg

thalasso vital treatment

50 ml  -  40 euro

thalasso hydro gel

30 ml  -  38 euro

vasthoudende crème voor een droge huid

luchtige gelachtige crème voor een vocht-arme huid

Hyaluronic active +

Hyaluron is een ware anti-ageing professional! Werkstof voorziet de huid langdurig van vocht, verstevigt de onderlinge cellen van de huid door zijn waterbindend vermogen en heeft contour verstevigende eigenschappen. Tevens zorgt een speciale booster van hyaluronzuur en elastine voor langdurige structuurverbetering in de dieper gelegen huidlagen.

hyaluronic active + cream rich.jpg

hyaluronic active+ cream rich

50 ml  -  50 euro

rijke crème voor de droge huid

hyaluronic active + cream rich.jpg

hyaluronic active+ cream soft

50 ml  -  44 euro

gelachtige crème voor een normale, vochtarme en gecombineerde huid.

Vitamin C & collagen 

Verstevigende anti-verouderingsverzorging voor stevige contouren. Stimuleert de natuurlijke collageensynthese en versterkt de huidstructuur. De contouren zijn stevig en de lijnen en rimpels worden verzacht. Bevordert het vermogen van de huid om te regenereren en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor deze wordt gehydrateerd.

vit C collagen crem.jpg

Vitamin C collagen cream

50 ml  -  49 euro

crème voor normale tot vochtarme huid

caviar

De in kaviaar aanwezige proteïne, peptide en essentiële aminozuren, gaan de afbraak van collageen vezels in de huid tegen, stimuleren de cellen en ondersteunen de natuurlijke herstelmechanismen van de huid. In combinatie met de kostbare werkstof goud, regenereren de geraffineerde werkstofcomplexen de veeleisende huid en hebben zichtbaar verjongende eigenschappen.

caviar gold cream.jpg

caviar moisturizing cream

50 ml  -  60 euro

milde, regenererende vochtverzorging met Kaviaar extract en hyaluronzuur

vit C collagen crem.jpg

caviar gold cream

50 ml  -  70 euro

luxe anti-ageing verzorging met Kaviaar extract en puur goud

Balance PRO

Deze balancerende huidverzorging brengt de huid weer in haar natuurlijke balans. De gebruikte actieve ingrediënten reguleren de talgproductie en hebben een huidverhelderende, poriënverfijnende en matterende werking. Een geïrriteerde huid wordt langdurig gekalmeerd. De collageensynthese wordt gestimuleerd, lijntjes en rimpels worden verminderd.

sicca balancing moisturizer.jpg

sicca balancing moisturizer

50 ml  -  40 euro

geschikt voor de droge vorm van gemengde huid

oleosa control treatment.jpg

oleosa control treatment

50 ml  -  40 euro

geschikt voor vette, glanzende seborrhea huid.

Stress Controle

De exclusieve regeneratie-verzorging van Malu Wilz is afgestemd op de veeleisende huid. Deze lijn gaat voornamelijk werken op couperose en reactieve, droge huid met neiging tot fijne schilfertjes.

vit C collagen crem.jpg

Anti-stress cream

50 ml  -  40 euro

kalmerende 24h crème voor een huid die snel rood wordt, neigt naar couperose en reactieve, droge plekken of fijne schilfertjes vertoont.

vit C collagen crem.jpg

extra rich cream

50 ml  -  44 euro

Extra rijke anti-aging verzorging voor droge tot zeer droge huid.

Ideaal geschikt indien u veel buiten werkt.

Tender Rose

Middelpunt van deze producten is de heerlijke rozengeur van de Damascus roos. Deze lijn combineert hydratatie met een kalmerend effect. Mimosa extract verstevigt de capillaire vaten, terwijl de Iris Florentina de barrièrefunctie van de huid verstevigt en de enzymatische afbraak van collageen remt. Ideaal voor de rijpere huid die toch neigt naar gevoeligheid.

tender rose cream.jpg

Tender rose cream

50 ml  -  40 euro

24h  verzorging met aangenaam lichte, zacht smeltende textuur. Voorziet de huid intensief van vocht en verschaft een frisse, roze teint.

Geschikt voor gevoelige, droge huid.