674939193471431
 
gelaats

MINI JEUNESSE GELAAT - 35 euro

Een gelaatsverzorging voor de allerkleinsten onder ons (tot 12 jaar)

reiniging, milde peeling, mini-massage, masker en dagcrème

MINI GELAATSVERZORGING  -  50 euro 70 euro (prijs afhankelijk van productlijn)

Gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype, tijdens de start wordt besproken met u welke productlijn zal gebruikt worden.

Het gezicht, de hals en de decolleté worden diep gereinigd en de huid krijgt een aangepaste peeling (tijdens de peeling krijgt u een hoofdmassage) waarna de zwarte puntjes worden verwijderd. Daarna wordt uw gelaat verwend met een korte massage, wordt er een masker aangebracht (tijdens het masker krijgt u een arm- en hand massage), en als afwerking krijgt uw huid een dag- en oogverzorging. 

LUXE GELAATSVERZORGING  -  70 euro - 90 euro (prijs afhankelijk van productlijn)

Gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype, tijdens de start wordt besproken met u welke productlijn zal gebruikt worden.

Het gezicht, de hals en de decolleté worden diep en intensief gereinigd, de huid krijgt een aangepaste peeling (tijdens de peeling krijgt u een hoofdmassage) waarna de zwarte puntjes worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd. Vervolgens wordt in het gelaat een serum ingebracht, waarna het gelaat ondergedompeld wordt in een pure ontspanningsmassage. Ten slotte wordt er een masker aangebracht (tijdens het masker krijgt u een arm- en hand massage), en wordt er afgewerkt met een dagcrème, serum en oogverzorging. Daarna wordt u een koffie of thee aangeboden.

ANTI-STRESS MASSAGE GELAAT  -  50 euro

Reiniging en peeling van het gelaat, dieptemassage van gelaat, hals en decolleté, en hoofdhuid.

 

VERVEN WIMPERS  -  15 euro

VERVEN WENKBRAUWEN  -  12 euro